Wie we zijn

Christiaan Vos (1964)

foto's C-suite Duokoop 319

Christiaan is fiscaal-econoom en filosoof. Hij is ruim 25 jaar actief als ondernemer en adviseur, de laatste jaren combineert hij dit met onderwijs (aan HBO en Universiteit) en wetenschap. Hij doet promotieonderzoek naar ethische aspecten van internationale belastingconcurrentie. Christiaan is getrouwd met Jennifer en vader van vijf kinderen. Pianospelen en plaatjes draaien zijn zijn grootste hobby’s. Christiaan is al meer dan 30 jaar DJ en opende in 1984 zijn eerste club. Zijn laatste wapenfeit op dit vlak is Panama dat hij in 2001 mede oprichtte en tot eind 2004 heeft geëxploiteerd.

Frank Bijen (1980)

Frank is jurist, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van zijn Master, heeft hij een aantal jaar gewerkt als strategieconsultant bij het Amsterdamse bureau Spring Associates. Daar was hij verantwoordelijk voor verschillende adviestrajecten in de financiële sector en in de sector voor duurzame energie. Voor Spring heeft hij ook een klein jaar in China gewerkt (standplaats Shanghai) als verantwoordelijke voor een duurzaam biomassaproject in de Noord-Chinese woestijn. Ooit ambieerde Frank een carrière als operazanger en nog steeds is hij op allerlei terreinen met muziek bezig. Daarnaast voetbalt Frank bij de zaterdagamateurs en zit hij regelmatig op een racefiets.

Linde Zuidema (1983)

Linde is afgestudeerd in de Master Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam en een propedeuse politieke en sociale wetenschappen. Tijdens haar studie zette ze de stichting Breder Blikveld op, ten behoeve van sociaal achtergestelde jeugd in Amsterdam. Op dit moment organiseert deze stichting een fotografieproject, welke Linde als voorzitter van de stichting begeleidt. Na werkervaringen bij de Raad van Europa (the Venice Commission) en het Europees Parlement werkte zij in Amsterdam bij Spring Associates, als projectleider bij het maatschappelijk projectbureau Diversion en organiseerde zij de theatermanifestatie Theater Na de Dam. Sinds mei 2011 is ze als projectleider verbonden aan Trias Economica.